Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Stage podcasting bij deBuren

We bieden een interessante stageplaats in de culturele sector.
op 22 sep 2020
Oproep
Media

deBuren is een Vlaams-Nederlands huis dat de culturele en maatschappelijke samenwerking en uitwisseling tussen Vlaanderen en Nederland bevordert. We bieden een platform aan onder meer schrijvers, kunstenaars, journalisten, wetenschappers en politici. Misschien ken je deBuren al van onze podcasts, de jaarlijkse schrijfresidentie met jong literair talent, Het Rode Oor, de Speech Battle of Besmette Stad.

 

Profiel

 

Iemand die meedenkt, communicatief sterk is en zelfstandig kan werken.

 

Takenpakket

 

Als stagiair podcasting mag je bij ons nieuw materiaal maken. Je kunt interviews afnemen van sprekers van onze programma’s en/of je montagevaardigheden botvieren op oude en nieuwe registraties van interessante optredens en gesprekken. We moedigen je aan om een eigen project, dat relevant is voor ons huis, te bedenken en te realiseren. Je wordt daarnaast betrokken bij onze lopende podcastprojecten: samenwerkingsvoorstellen mee beoordelen, feedback leveren, meewerken aan communicatie en distributie.

 

We kunnen je ook vragen om productionele ondersteuning of snel knip-en-plakwerk op jou te nemen. Je komt terecht in een creatief en warm team in het bruisende Brussel. Bij deBuren werken audiokenners maar geen audiomakers; we kijken er dus ook naar uit om te leren van jouw technische knowhow!

 

Bezoek onze Soundcloud-account, citybooks en Radioboeken om te beluisteren wat we zoal maken en maakten.

Wil je stage lopen bij ons? Super!

Ben je een student met dit profiel en wil je stage lopen bij deBuren? Bezorg ons dan je motivatiebrief en cv via mathieu@deburen.eu. We vinden het leuk om een audiokandidatuur te ontvangen, waarin je jezelf voorstelt en bij wijze van test een ‘verpodcaste’ versie van deze vacature laat horen.


Om een waardevolle leerervaring te garanderen, verkiezen we stages van minimum 20 dagen (uitzonderingen zijn bespreekbaar). Stagiair zijn bij deBuren betekent meedraaien in de dagelijkse werking met een volwaardig 'deBuren-takenpakket', daarom aanvaarden we geen observatiestages of pure onderzoeksstages (max. 50%).

Vertel het verder: