Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Open tijdens lockdown #4: IT

Vier afleveringen lang gaan we op zoek naar originele en verrassende verhalen van Vlaamse en Nederlandse ondernemers die hun creativiteit hebben aangewend om ook tijdens de coronacrisis verder te kijken. Beluister hier aflevering vier: IT.
Door deBuren op 17 sep 2020
Podcast
Politiek & samenleving
Economie
Open tijdens lockdown

Door de coronacrisis kwam er voor eerst in 25 jaar weer een bewaakte grens tussen Vlaanderen en Nederland en werd het vrije verkeer van goederen en personen beperkt. In deze vierde en laatste aflevering gaan we digitaal, net als we tijdens de lockdown massaal hebben gedaan. Overal ontstonden webshops, collega's zagen elkaar enkel nog via Zoom en IT-bedrijven werden met aanvragen bestookt. Wij deden navraag bij het speeddatebedrijf Dare To Date, de productontwikkelingsapp BUFFL en Tech tegen corona. Deskundig advies krijg je van Cokky Hilhorst, professor business en IT aan de Nyenrode Business Universiteit.


Deze podcast werd gemaakt door DIFT Media, in opdracht van het Vlaams-Nederlands Huis deBuren, de Nederlandse Ambassade te Brussel en de Vlaamse Vertegenwoordiging in Den Haag.

Vertel het verder: