Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Open tijdens lockdown #3: horeca

Vier afleveringen lang gaan we op zoek naar originele en verrassende verhalen van Vlaamse en Nederlandse ondernemers die hun creativiteit hebben aangewend om ook tijdens de coronacrisis verder te kijken. Beluister hier aflevering 3: horeca.
Door deBuren op 10 sep 2020
Podcast
Politiek & samenleving
Media
Open tijdens lockdown

Door de coronacrisis kwam er voor eerst in 25 jaar weer een bewaakte grens tussen Vlaanderen en Nederland en werd het vrije verkeer van goederen en personen beperkt. Vier afleveringen lang gaan we op zoek naar originele en verrassende verhalen van Vlaamse en Nederlandse ondernemers die hun creativiteit hebben aangewend om ook tijdens de coronacrisis verder te kijken.

 

In deze derde aflevering dompelen we je onder in de gezelligste sector van de vier: horeca. We gaan een plaatje draaien op de jukebox van Disco Nel, een 94-jarige cafébazin uit de grensstreek, zoeken uit welke initiatieven zijn ontstaan om horeca-ondernemers in Vlaanderen en Nederland samen te brengen en kijken ook eens hoe een wereldwijd bierbrouwer zoals AB Inbev de crisis heeft getackeld. Deskundig commentaar krijg je van Dirk Beljaarts, algemeen directeur bij Koninklijke Horeca Nederland en Matthias De Caluwé, CEO van Horeca Vlaanderen.


Deze podcast werd gemaakt door DIFT Media, in opdracht van het Vlaams-Nederlands Huis deBuren, de Nederlandse Ambassade te Brussel en de Vlaamse Vertegenwoordiging in Den Haag.

Vertel het verder: