Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Thuis in coronatijden | Lisette Ma Neza

Tijdens de coronacrisis valt het publieke leven voor een groot stuk stil. Voor het repairdiner vonden Pilar en deBuren alvast een oplossing. Dat werd een 'repairday' Een van de resultaten is dit prachtige gedicht van Lisette over de huidige situatie: "Ik heb er voor gekozen een gedicht te schrijven over mentale zorgen thuis in deze quarantainedagen".
Door Lisette Ma Neza op 26 mrt 2020
Video
Politiek & samenleving
Literatuur & taal
Blijf-in-uw-kotcast
Lisette Ma Neza | Over mentale zorgen thuis in deze quarantainedagen

Deze periode valt het publieke leven voor een groot stuk stil. Zo kunnen heel wat publieksmomenten niet plaatsvinden. Voor het repairdiner dat op donderdag 26 maart gepland stond, vonden Pilar en deBuren een oplossing.

Het repairdiner werd een repairdag online, via de sociale kanalen van Pilar en deBuren. We hielden ons publiek de hele dag gezelschap: tijdens het ontbijt, de lunch en het avondmaal (of de apero). Lisette Ma Neza schreef een gedicht over thuiszitten tijdens coronatijden, Joppe de Campeneere nam de hele voormiddag de Instagram van Pilar over en ging live tijdens de lunch om te praten over narcisme, schoonheid en realiteit op sociale media, en Warda El-Kaddouri nam na de lunch de Instagram van deBuren over om het te hebben over duurzame ontwikkeling.

 

Hierboven delen we het gedicht van Lisette Ma Neza. De social media-overnames van Joppe en Warda vind je terug op de Instagram van Pilar en deBuren.

Vertel het verder: