Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Brainwash Talks 2020

Door deBuren op 25 mrt 2020
Video
Politiek & samenleving
Filosofie & religie
Blijf-in-uw-kotcast
Brainwash Talks
© Anna van Kooij

deBuren en Human gingen voor de tweede keer een samenwerking aan voor een Vlaams-Nederlandse editie van Brainwash Talks. Vlaamse filosofen, schrijvers en deskundigen staken de grens over en voegden zich bij hun Nederlandse collega-experts.

Welke plek heeft lijden en ongeluk in onze samenleving, hoe ontdek je je seksualiteit als die op gespannen voet staat met je geloof en wat betekent kunstmatige intelligentie voor de menselijke geest? 

 

Hier delen we elke week een nieuwe Brainwash Talk. Na een teaser op onze Facebookpagina en een live uitzending op NPO2 plaatst Human de Talks online.

 

Met David Eelbode, Marleen Stikker, Jim van Os, Warda El-Kaddouri, Maarten Boudry, Nowelle Barnhoorn, Lucas Ellerbroek, Peter-Paul Verbeek, Pete Wu, Irene van Staveren, Glenn Helberg, Selm Wenselaers, Jaouad Alloul, Miranda Ntirandekura Aerts, Stefan Rummens en An Beazar.

Brainwash Talks is een programma van Human en komt voort uit de samenwerking met Brainwash Festival, Vlaams-Nederlands huis voor cultuur en debat deBuren en Human. Brainwash Talks worden later in 2020 uitgezonden op NPO2.
Vertel het verder: