Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Comeback deBuren hebben Oren!

deBuren en AB slaan de handen in elkaar voor een reeks smaakvolle middagconcerten. Muziek, boterhammen en een warme kom soep. Lees: dé perfecte middagpauze.
Door deBuren op 31 jan 2020
Nieuws
Podium & muziek
Lunch bij deBuren
deBuren hebben Oren
© Tjorven Bruyneel | © Tobi Jonson

deBuren en AB slaan de handen in elkaar voor een reeks smaakvolle middagconcerten. Muziek, boterhammen en een warme kom soep. Lees: dé perfecte middagpauze.
 

Tristan | vrijdag 27 maart 2020

 

Voor de eerste editie nemen we een lunchbreak met niemand minder dan muzikale ontdekking Tristan. Deze artieste uit Gent wordt door talrijke muziekconnaisseurs geroepen als one to watch. Met haar jongste EP Delidomia die uitkwam in 2019 onder het label van PIAS is ze dan ook een opwaartse mars begonnen, die wij maar al te graag te top zien bereiken. Ambient, pop, jazz elektronica…dat is het allemaal. Tristan – aka Isolde van den Bulcke - brengt eerlijke en persoonlijke muziek, met songtitels die speciaal klinken maar enkel omdat ze dan ook zo eerlijk zijn. Isolde is dan met Tristan misschien nog steeds op zoek naar haar eigen stem, live is het reeds volop puur genieten.

 

 

Fulco | vrijdag 08 mei 2020

 

Fulco stond niet zo lang gelden in de AB Club en staat binnenkort voor het tweede middagconcert bij deBuren. Het Nederlandstalige pop solo project van Fulco Ottenvanger komt terug naar het bruisende Brussel. De Nederlander-Belg-Brusselaar-Gentenaar die we ook kennen van De Beren Gieren, Stadt en het duo BeraadGeslagen heeft zijn roots een beetje overal liggen. Een echt kind van deze wereld! – en vandaag weidt hij zich aan de Nederlandstalige pop of is het Nederlandstalige funk? Jazz? Hij was in het najaar 2019 te zien in onze AB Club om zijn nieuwe solo plaat, ook Fulco genaamd, voor te stellen en wij kunnen getuigen, het was fenomenaal. Wat kan je verwachten, een muzikale middag, een klein beetje wanorde en dat allemaal overbrugt met een laagje humor.

 

 

Zandland | vrijdag 29 mei 2020

 

Voor dit derde middagconcert  laten we ons over een lunch uitwaaien met Zandland. Jazz en ook wel een beetje cabaret met Nederlandstalige teksten is wat we kunnen verwachten van het nieuw muzikaal project van Niels Boutsen - ook wel gekend als singer-songwriter Stoomboot - en saxofoniste Marjan Van Rompay. Waar Stoomboot vertrok vanuit de teksten, kent Zandland zijn startpunt vanuit zwoele en melancholische melodieën aangeblazen door Van Rompay. Met de vijf muzikanten, vocals, saxofoon, bas, drum en gitaar, uit de vier windstreken van Vlaanderen leveren ze met hun eerste album, eveneens Zandland genaamd, een ontdekkingsreis die poëtisch en divers is.

Organisatie: deBuren en Ancienne Belgique
Vertel het verder: