Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

programmastage bij deBuren

Interesse in een stage bij het Vlaams-Nederlands Huis deBuren? Elk jaar begeleiden we enkele studenten via een stagecontract.
Door deBuren op 10 apr 2019
Oproep
Cultuurbeleid

Interesse in een stage bij het Vlaams-Nederlands Huis deBuren? Elk jaar begeleiden we enkele studenten via een stagecontract.

 

Om een waardevolle leerervaring te garanderen, verkiezen we stages van minimum 20 dagen (uitzonderingen zijn bespreekbaar). Stagiair zijn bij deBuren betekent meedraaien in de dagelijkse werking met een volwaardig 'deBuren-takenpakket', daarom aanvaarden we geen observatiestages of pure onderzoeksstages (max. 50%).

 

Een vlotte pen, zelfstandig kunnen werken, en interesse in Vlaams-Nederlandse culturele samenwerking zijn pluspunten.

 

deBuren programmeert binnen enkele vaste categorieën:

 

LITERATUUR

POLITIEK & SAMENLEVING

WETENSCHAP & GESCHIEDENIS

FILOSOFIE & RELIGIE

MEDIA

ECONOMIE

MUZIEK & PODCAST

CULTUURBELEID

 

De stageopdracht

 

De student werkt samen met een of meerdere programmacoördinatoren, draait mee in de dagdagelijkse werking en draagt bij tot een of meerdere projecten. De stagebegeleider en de stagiair stellen samen een takenpakket samen, rekening houdend met de actuele noden van deBuren en de interesses en stagevereisten van de stagiair.

 

 

 

Ben je een student met dit profiel en wil je stage lopen bij deBuren? Bezorg ons dan gerust je motivatiebrief en cv via info@deburen.eu

 

 

 

Vertel het verder: