Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Toekomst in zicht | bied op een illustratie

deBuren bestaat 15 jaar en dat vieren we door ons af te vragen waar we over 15 jaar zullen staan. Wie deelneemt aan één van onze activiteiten, krijgt een groeikaartje met vergeet-me-nietjes waarmee we SAM vzw, het solidariteitsfonds van de Vierwindenbasischool in Molenbeek ondersteunen. Vanaf vrijdag kun je ook zelf bieden op één van de originele illustraties.
Door deBuren op 25 mrt 2019
Nieuws
Politiek & samenleving
15 jaar deBuren: groeikaartjes met vergeet-me-nietjes voor onze bezoekers om SAM vzw te ondersteunen

Omdat ons huis zich niet alleen in het hart van Brussel bevindt, maar ook een hart heeft voor Brussel, ondersteunen we SAM vzw, het solidariteitsfonds van de Vierwindenbasischool in Molenbeek. Zo krijgt elke bezoeker een groeikaartje met vergeet-me-nietjes om zaadjes te planten voor de toekomst. Opdat kinderen die het nodig hebben hun warme maaltijd krijgen op school, mee op uitstap kunnen of naar de logopedieles. 

Bied zelf op een illustratie tijdens Facebookveiling 

Wauter Mannaert, Jelko Arts en Raquel Santana de Morais maakten in opdracht van Sam vzw elk twee illustraties rond het thema opgroeien in Brussel. Vanaf vrijdag 29 maart 12 uur tot en met zondag 7 april 12 uur, kan je via de Facebookpagina van SAM vzw bieden op de werken. De opbrengst gaat naar SAM vzw.  De originele werken kan je vanaf 29 maart ook bewonderen in Het B-Gevaar een stripwinkel in Brussel.

Vertel het verder: