Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Er staat niets op de kaart wat ik wil bestellen | Finalist Het Rode Oor 2017

'Het ruikt hier naar de zee, maar wel de geur van de zee die een natte hond in zijn vacht draagt.'
Door Roos Vlogman op 8 mrt 2017
Podcast
Tekst
Literatuur & taal
Het Rode Oor

In het kader van de reeks Made in Europe organiseerde deBuren i.s.m. VPRO en Canvas de erotische schrijfwedstrijd Het Rode Oor. deBuren selecteerde uit de 383 inzendingen 15 teksten, waarna juryleden Heleen Debruyne, Annelies Verbeke en Kasper C. Jansen de tekst van Roos Vlogman als een van de finalisten uitkoos.

 

Er staat niets op de kaart wat ik wil bestellen. Families zitten om schalen gefrituurde vis, een stelletje laat oesters in elkaars keel glijden. Ik zeg dat ik zin heb om te roken. Hij zegt dat ik niet altijd aan die zin hoef toe te geven. Het ruikt hier naar de zee, maar wel de geur van de zee die een natte hond in zijn vacht draagt. Ik ga toch roken.

 

Als we buiten staan, na een veel te grote fooi, beginnen we tegen elkaar te schreeuwen. Ik schreeuw dat hij me als een kind behandelt door me roken te verbieden als ik daar zin in heb, en hij schreeuwt dat ik me dan niet als een kind moet gedragen. Voor de Cubaanse club zijn we uitgeschreeuwd.

In de tuin van het hotel is de gast van nummer 12 aan het barbecueën. Ik zeg dat we misschien helemaal vegetarisch kunnen eten, omdat ik daar laatst een documentaire over zag. Hij zegt dat ik niet alles moet geloven wat ze me in documentaires vertellen en tilt me op, drie trappen omhoog naar de kamer. Ik ben zo onder de indruk dat ik vergeet wat ik wilde zeggen over antibiotica en global warming. Hij gooit me op bed, ik dein wat na.

 

Ik wil mijn panty afstropen, als hij zegt: ‘Jij bent nog niet aan de beurt.' Het duurt even voor ik doorheb dat we een spel spelen en ik niet in discussie hoef te gaan. Hij trekt zijn verschoten T-shirt uit. Ik zie zijn sleutelbenen en ben zo dankbaar dat hij mager is omdat ik mijn tanden in die mooie, breekbare botjes wil zetten.

 

Hij schuift zijn ondergoed van zijn billen, pakt zijn pik vast. Terwijl hij naar me kijkt, begint hij zich af te trekken. Ik zie hoe hij zijn grote hand over zijn eikel laat gaan en weer terugtrekt tot aan het begin, hoe het topje glimt van doorschijnend voorvocht.

 

Ik wacht, een beetje zenuwachtig. Alsof ik me op een verkeerde manier, op een verkeerd moment zou kunnen uitkleden. ‘Nu mag jij.'

 

Door naar hem te kijken ben ik helemaal trillerig en opgewonden. Ik laat me achterovervallen en til mijn bekken op om mijn panty en slipje in een beweging naar beneden te trekken. Hij trekt me aan mijn benen tot de rand van het bed en komt in één keer in me. Ik houd mijn adem in. De eerste stoot is altijd het lekkerst. Huid tegen huid, glad en nat en warm, maar voor een kort moment ook stroef.

 

Het gaat zo onverwachts hard dat ik op de binnenkant van mijn wang bijt en de smaak van bloed proef. Ik hoor hem hijgen. Hij haalt zijn pik uit me, wrijft hem over mijn clitoris en glijdt weer in me; een steeds herhalende choreografie. Ik ben helemaal in de war van alles wat ik voel. Mijn eigen gekreun verbaast me. Ik voel mijn linkerbovenbeen trillen, ik voel hoe mijn kut zich aanspant, weer loslaat, aanspant, loslaat - als een vis die naar adem hapt. Dan vraagt hij: ‘kom je?' en ik denk dat ik ‘ja' zeg. ‘Dan stop ik,' en hij stopt. Ik noem hem een klootzak.

 

Ik wil niets liever dan dat hij zich op me stort, een lawine van lichaam, zwaar en log. Ik zie hoeveel moeite het stoppen hem kost. Hij gaat op zijn knieën voor het bed zitten en schuift zijn handen onder mijn billen. Hij likt met lange halen over de lengte van mijn kut. Steeds is de druk weg, dan weer terug, waardoor ik eindeloos lijk klaar te komen, in schokjes overloop.

Vertel het verder: