Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Uitdaging | Lezer, laat van je horen

'Wat gaat er door je hoofd wanneer je Orewoet leest?' vraagt Emy Koopman aan de lezers van haar bejubelde debuut. Zin in een uitdaging? Stuur je vraag door en kom op 24 november naar de boekpresentatie in Brussel.
Door deBuren op 10 nov 2016
Oproep
Literatuur & taal


'Wat gaat er door je hoofd wanneer je Orewoet leest?' vraagt Emy Koopman aan de lezers van haar bejubelde debuut. Zin in een uitdaging? Stuur je vraag door en kom op 24 november naar de boekpresentatie in Brussel.

 

 

Orewoet, de debuutroman van Emy Koopman

DO 24.11 | 19:30 | deBuren, Brussel

Orewoet, het debuut van Emy Koopman krijgt heel wat sterren opgespeld in de media.

'De schrijfster van dit sterke debuut heeft in alle opzichten macht over de taal. Gaandeweg blijkt haar meerstemmige roman steeds weer over iets anders te gaan, verdiept zich en wordt steeds gelaagder. [...] Knap en veelbelovend.' (NRC)

Op donderdag 24 november komt de schrijfster naar deBuren in Brussel om haar roman voor te stellen. En ze komt niet alleen:

  • Kerlijne Van Nevel van het internationaal gerenommeerde ensemble Psallentes brengt liederen van de middeleeuwse mystica Hadewijch ten gehore.  
  • Patrick Allegaert, artistiek directeur van het Museum Dr. Guislain, praat over de antipsychiatrie van de jaren zeventig, een belangrijk thema in de roman.
  • Frederik Willem Daem draagt voor uit zijn citybook waarin hij J.M.H. Berckmans, literator bij uitstek van (anti)psychiatrische literatuur, tot leven brengt.
  • Ten slotte gaan Emy Koopman in gesprek met haar lezers!

Schrijf je in!

 

Uitdaging | Ondertussen in het hoofd van de lezer...

'Wat gaat er door je hoofd wanneer je Orewoet leest?' vraagt Emy Koopman aan haar lezers.

We deelden 20 boeken uit aan lezers die zin hebben in een uitdaging en erbij kunnen zijn op de boekpresentatie in Brussel. Ze kregen een exemplaar van Orewoet en legden in ruil de vragen die tijdens het lezen opdoemen voor aan de auteur.

Deze oproep is helaas al afgelopen. Wil je toch graag in gesprek gaan met de auteur?

Mail vóór 20 november 2016 je vraag naar barbara.geenen@wpg.be en kom naar deBuren.

 

 

Vertel het verder: