Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

deBuren zoekt getuigenissen

"Waarom heb jij geen kinderen?" Krijg je die vraag weleens, of durf jij ze soms te stellen? Waarom, en wat maakt het los? Vertel ons (anoniem) je verhaal.
Door deBuren op 17 okt 2016
Oproep
Politiek & samenleving
Who´s afraid of the F-word?

 

Docu & gesprek | "Waarom heb jij geen kinderen?" 

25.10.16 | 19.30 | deBuren, Brussel

Op dinsdag 25 oktober organiseren we in de reeks Who's afraid of the F-word een avond rond de worsteling van mensen met de vraag of ze een kroost willen of kunnen krijgen. We tonen de docu De OK-vrouw, waarin Gülşah Doğan actrice Halina Reijn volgt, en diepen het thema verder uit in een nagesprek, geïnspireerd door getuigenissen en reflecties van ons publiek. Inschrijven kan hier.

 

Oproep | "Waarom heb jij geen kinderen?"

Werpt men je die vraag weleens toe, of durf jij ze weleens stellen? Waarom, en wat maakt het los? Vind je de vraag vervelend of kwetsend? Of is de worsteling rond de keuze - als je er al één hebt - voor of tegen kroost een onnodig taboe? En waarom vragen we nooit waarom mensen wél kinderen hebben?

Vertel ons (anoniem) je verhaal of deel je overpeinzingen. Wij maken een bloemlezing uit de reacties en die voeden een gesprek op 25 oktober, na de vertoning van De OK-vrouw.

Heb je zin om live iets te vertellen? Laat het ons weten. We zorgen voor een bedaarde omgeving waar ruimte is voor nuance, en waar mensen naar elkaar luisteren.

Stuur je overpeinzingen vóór 24 oktober 2016 naar info@deburen.eu met als titel 'kinderen'.

 

 

Vertel het verder: