Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Ultieme video: herbeleef het BesteBuren slotweekend

Jonge makers organiseerden een stormachtige crowd funding, Vlaams minister van cultuur Sven Gatz en zijn Nederlandse collega Jet Bussemaker gingen in gesprek, Brigitte Kaandorp, koningin van het Nederlandse cabaret, zong het enige echte Nederbelgische volkslied. Het BesteBuren-feestjaar werd met grote trom afgesloten. Gemist of nostalgisch? Herbeleef!
Door deBuren op 10 mrt 2016
Video
Politiek & samenleving
BesteBuren

Vlaanderen en Nederland hebben elkaar zoveel moois te bieden. Daarom was 2015 het jaar van BesteBuren, een feestjaar waarin we Vlaams-Nederlandse creativiteit en culturele samenwerking vierden. Op 13 en 14 februari 2015 werd het BesteBuren-feestjaar met grote trom afgesloten tijdens het BesteBuren Slotweekend.


Jonge makers organiseerden een stormachtige crowd funding, Vlaams minister van cultuur Sven Gatz en zijn Nederlandse collega Jet Bussemaker gingen in gesprek, Vlaams minister-president Geert Bourgeois gaf aan wat het zuiden van het noorden kan leren. Brigitte Kaandorp, koningin van het Nederlandse cabaret, zong het enige echte Nederbelgische volkslied. Dat en meer!

Bekijk hier de mooie compilatie die Sander Tas maakte van het BesteBuren-slotfeest annex liefdesweekend in deSingel. Voor wie het gemist heeft of wie nog eens nostalgisch wil terugblikken...

Film © Sander Tas

Vertel het verder: