Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Lucky Fonz III sluit Nederbelgische tournee af

Lucky Fonz III schreef voor deBuren een Nederbelgisch feestlied en trok ermee door Vlaanderen en Nederland. Op 14 februari sluit hij zijn tournee af tijdens het BesteBuren-Liefdesweekend in Antwerpen.Voorlopig de laatste kans om de in Nederland waanzinnig populaire singersong-writer aan het werk te zien in Vlaanderen! We spraken de rijmende heraut net voor hij bij ons een lunchconcert speelde.
Door deBuren op 10 feb 2016
Video
Podium & muziek
BesteBuren


Lucky Fonz III schreef voor deBuren een Nederbelgisch feestlied en trok ermee door Vlaanderen en Nederland. Op 14 februari 2016 sluit hij zijn tournee af tijdens het BesteBuren-Liefdesweekend in Antwerpen.Voorlopig de laatste kans om de in Nederland waanzinnig populaire singersong-writer aan het werk te zien in Vlaanderen!  

We spraken de rijmende heraut net voor hij bij ons een lunchconcert speelde. Hij vertelt over zijn tocht door de Lage Landen voor de reeks Een gemiste kans? en over zijn Ballade van de kiel. Zwicht voor Valentijn en laat je inpakken door Lucky.

 

 

Op naar het Liefdesweekend van BesteBuren op 13 en 14 februari 2016! Je hoort Lucky Fonz III aan het werk tijdens citybooks Antwerpen en het slotfeest.

 

 

Vertel het verder: