Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

'The Land of the Enlightened' wint Prijs voor Beste Fotografie op Sundance

Afgelopen weekend is Pieter-Jan De Pue's filmdebuut bekroond met de Prijs voor Beste Fotografie tijdens het Sundance Film Festival. Op 25 maart geeft deBuren je een exclusieve kijk achter de schermen met een reportage over de making-of en een gesprek met de talentvolle regisseur.
Door deBuren op 2 feb 2016
Nieuws
Politiek & samenleving
citybooks


Afgelopen weekend is Pieter-Jan De Pue's filmdebuut The Land of the Enlightened in de prijzen gevallen op het prestigieuze Sundance Film Festival 2016. De film neemt de Prijs voor Beste Fotografie mee naar huis.

De Pue's transportative and wonderfully crafted film confronts the visceral beauty and roughness of survival, serving as a testament to the spirited innovation of childhood and the extreme resilience of a people and country. (Lees het volledige juryverslag)

Vertoningen

Na Sundance trekt de film van 2 tot 6 februari 2016 naar Rotterdam om er aan de Tiger Competitie van het Internationaal Filmfestival deel te nemen. In België gaat The Land of the Enlightened op 6 maart 2016 in première in BOZAR, gevolgd door een Belgische bioscooprelease op 15 maart.

Making-of bij deBuren

Op 25 maart 2016 kun je bij deBuren terecht voor een exclusieve kijk achter de schermen van deze film met een prachtige reportage over de totstandkoming, gevolgd door een gesprek met deze talentvolle regisseur. Reserveer snel een zitje!

 

Reserveer snel een zitje voor de making-of op 25 maart 2016 bij deBuren!

 

 

 

Vertel het verder: