Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

BesteBuren Liefdesweekend | Big Deals voor cultuurliefhebbers

Liefste buren, we nodigen jullie uit om op 13 en 14 februari samen met ons het BesteBuren-feestjaar af te sluiten in Antwerpen. Te ver? Te koud? Treinen rijden aan scherpe prijzen, hotels leggen je in de watten en de musea zijn gratis voor Nederlanders. Geen beter excuus voor een weekendje weg!
Door deBuren op 26 jan 2016
Nieuws
Politiek & samenleving
BesteBuren

 

Liefste buren, we nodigen jullie uit om op 13 en 14 februari 2016 samen met ons het BesteBuren-feestjaar af te sluiten in deSingel in Antwerpen. Te ver? Te koud? Treinen rijden aan scherpe prijzen, hotels leggen je in de watten en de musea zijn gratis voor Nederlanders. Geen beter excuus voor een cultureel weekendje weg!

 

Voordelig met de trein naar het BesteBuren Liefdesweekend

Van 11 t.e.m. 29 februari 2016 spoor je voor maar €49 met twee personen tussen Nederland en België. Goed nieuws dus voor wie zin heeft in een stevige portie cultuur tijdens het BesteBuren Liefdesweekend: theater, muziek, feest... Dit is het ideale moment voor een citytrip naar Antwerpen. Bovendien zijn alle Antwerpse musea speciaal voor die gelegenheid gratis voor Nederlanders.

Boek dus nu je treintickets via de NMBS Valentijsactie en schrijf je meteen in voor het BesteBuren slotfeest en citybooks Antwerpen op 14 februari in Antwerpen!

 

Blijf slapen in Antwerpen

Wil je volop genieten van al het moois dat het BesteBuren Liefdesweekend en de stad Antwerpen je te bieden hebben? Boek een hotelkamer! Twee BesteBuren-arrangementen

 

Op naar het BesteBuren Liefdesweekend op 13 en 14 februari 2016!

 

Vertel het verder: