Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Oproep Speech Battle najaar 2015 | Schrijf een speech voor de nieuwe Europees Commissaris voor Vluchtelingenbeleid

De nieuwe Europees Commissaris voor Vluchtelingenbeleid staat voor de poorten van Fort Europa en spreekt de vluchtelingen toe. Schrijf zijn speech! De derde editie van onze befaamde speechwedstrijd zal weer vonken geven. Waag je kans!
Door deBuren op 5 nov 2015
Nieuws
Politiek & samenleving
Speech Battle

Wegens groot succes organiseert deBuren een derde editie van de Speech Battle, dit keer in Nederland als onderdeel van de Rotterdamse Debatnacht op 12 december. In samenwerking met Arminius en Joop.nl presenteren we een interactief programma rond de kunst van het redevoeren: gerenommeerde speechschrijvers delen hun tips & tricks en we houden een speechwedstrijd. Neem de pen op!

De opdracht

 

De nieuwe Europees Commissaris voor Vluchtelingenbeleid staat bij de grens van de Europese Unie en spreekt de vluchtelingen toe. Schrijf zijn speech en stuur die voor maandag 30 november 2015 naar xander@deburen.eu.

 

De wedstrijd

 

De drie beste inzendingen worden door een professionele jury geselecteerd en tijdens de debatnacht in Arminius in Rotterdam voorgedragen door een acteur, die voor de gelegenheid in de huid kruipt van de nieuwe Europees Commissaris voor Vluchtelingenbeleid. Het publiek kiest de beste toespraak. De winnaar krijgt een beloning van €250 van deBuren. Renée Broekmeulen (speechschrijver voor o.a. de Nederlandse ministers Wouter Bos, Bram Peper en Roger van Boxtel, en voor verschillende andere bestuurders en politici) en Vincent Stuer (voormalig speechschrijver van Europees Commissievoorzitter José Manuel Barroso) geven hun reacties op de speeches.

 

Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden voor deelname.

 

De avond

 

Ben je slecht met woorden? Geen nood. Wees welkom als publiek en bepaal wie de winnaar wordt van de derde Speech Battle.

 

Klik hier voor meer informatie en tickets

 

Organisatie: deBuren & Arminius i.s.m. Joop.nl

 

Vertel het verder: