Bericht uit Parijs: 'Mijn werk is meer vrijen dan neuken'

Datum 29 september 2015

Dichteres Charlotte Van den Broeck en journalist Jan De Deken trokken deze zomer met deBuren naar Parijs. Ze praatten er over de Eiffeltoren en kickboxers, poetry slams en superlatieven, fonteinen en zwervers. 'Ik heb hier last van engagement'. De Deken schreef erover in Knack. Een knap intiem portret van een aanstormend talent.

Dichteres Charlotte Van den Broeck en journalist Jan De Deken trokken deze zomer met deBuren naar Parijs. Ze praatten er over de Eiffeltoren en kickboxers, poetry slams en superlatieven, fonteinen en zwervers. 'Ik heb hier last van engagement,' aldus de dichteres. De Deken schreef erover in Knack. Een knap intiem portret van een aanstormend talent. 

Lees hier het volledige interview: 'Mijn werk is meer vrijen dan neuken', door Jan De Deken, Knack, 16 september 2015. (pdf/link) Of lees de tekst op onze website.

Benieuwd naar de teksten die de jonge wolven schreven in Parijs? Op 03.10 brengen de jonge schrijvers, dichters, journalisten, radiomakers en fotografen hun werk voor het voetlicht. Mais oui, Paris! = jong talent, nagelnieuwe literatuur en radio, prikkelende gesprekken, muzikale intermezzo’s en een goed glas wijn.