Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Maak kennis met twee nieuwe gezichten

Of ze niet wat zenuwachtig waren toen op een september de wekker ging? Mieke Renders begon die dag bij de Brakke Grond als nieuwe directeur, Wim Vanseveren nam zijn intrek bij deBuren. We kennen Wim Vanseveren als een man die cultuur, media en toerisme incorporeert, maar wie is hij nog meer, wat inspireert hem en waarom wilde hij deBuren gaan leiden? Hij sprak erover bij radio Klara.
Door deBuren op 10 sep 2015
Nieuws
Cultuurbeleid

Of ze niet wat zenuwachtig waren toen op een september de wekker ging? Wim Vanseveren begon die dag bij deBuren als nieuwe directeur, Mieke Renders nam haar intrek bij de Brakke Grond.

 

© Kristof Vadino

We kennen hem allemaal als een man die cultuur, media en toerisme incorporeert maar wie is hij nog meer, wat inspireert hem, welke muziek biedt Wim Vanseveren troost en plezier? En waarom wilde hij deBuren gaan leiden?

Onze directeur was zaterdag te gast bij De Liefhebber op Radio Klara. Samen met Katelijne Boon dook hij in zijn platenkast en haalde hij muzikale herinneringen op. Herbeluister (en trek met zijn muziektips naar de platenwinkel!)

 

Mieke Renders staat vanaf 1 september aan het roer van Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond in Amsterdam.

'We hebben meer gemeenschappelijk dan we mogen vermoeden. Via grensoverschrijdende samenwerking willen we net die grenzen doorbreken, nieuwsgierigheid naar elkaar prikkelen en smaakmaker zijn voor meer.'

Het staat nu al vast dat we Beste Buren worden. Lees meer

 

 

Vertel het verder: