Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

deBuren op het National Arts Festival in Zuid-Afrika

Het National Arts Festival in Grahamstown is een van de grootste kunstenfestivals ter wereld. Dans, choreografie en innovatieve theatervormen uit de hele wereld palmen van 2 t.e.m. 12 juli 2015 de stad in. Met de steun van de Vlaamse overheid en deBuren zijn twee producties zijn voor het eerst in Afrika te zien: The Dog Days are Over, een politieke dansvoorstelling van Jan Martens, en Another Great Year for Fishing van Tom Struyf. Applaus!
Door deBuren op 3 jun 2015
Nieuws
Politiek & samenleving

Het National Arts Festival in Grahamstown, Zuid-Afrika, is een van de grootste jaarlijkse kunstenfestivals ter wereld. Dans, choreografie en innovatieve theatervormen uit de hele wereld vormen de ruggengraat van het festival. Editie 2015 vindt plaats van 2 tot 12 juli. Met de steun van de Vlaamse overheid en deBuren zijn twee producties zijn voor het eerst in Afrika te zien: The Dog Days are Over, een politieke dansvoorstelling voor acht performers van Jan Martens, en Another Great Year for Fishing van Tom Struyf.

Vlaanderen en Zuid-Afrika hebben een bijzondere band en werken al meer dan 20 jaar samen op het vlak van cultuur, wetenschap en technologie, opleiding, jeugdwerk, mensenrechten.

Meer info over het festival

Meer info over de artiesten en trailers van de voorstellingen vind je hier:

 

 

 

 

 

Vertel het verder: