Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

'Our City' op Docville

Filmmaakster Maria Tarantino neemt je mee op haar zwerftochten door Brussel. In toevallige ontmoetingen en situaties zoekt ze naar de ziel van de wereldstad. Haar documentaire Our City is dan ook een caleidoscopisch portret die de contrasten van de stad naar de oppervlakte brengt. Nu te zien op Docville in Leuven, volgende week in Brussel. De film kwam tot stand in samenwerking met o.a. deBuren.
Door Cobra.be op 5 mei 2015
Nieuws
Politiek & samenleving

Filmmaakster Maria Tarantino neemt je mee op haar zwerftochten door Brussel. In toevallige ontmoetingen en situaties zoekt ze naar de ziel van de wereldstad. Haar documentaire Our City is dan ook een caleidoscopisch portret die de contrasten van de stad naar de oppervlakte brengt. Nu te zien op Docville.

Brussel is de hoofdstad van België en Europa. Het is ook de stad waar filmmaakster Maria Tarantino woont en werkt. Haar documentaire Our City neemt je mee door een stad die haar intrigeert en die haar aanzet om te zoeken naar haar ziel. Een collage van portretten over mensen die wonen en leven in Brussel.

Lees het volledige artikel en bekijk ook het interview op Cobra.be »

Meer informatie over de screenings »


De film kwam tot stand in samenwerking met o.a. deBuren.

 

Vertel het verder: