Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Voel de lentekriebels met BesteBuren!

Maart barst van de evenementen! Voor de muziekliefhebbers: maar liefst acht huiskamerconcerten, een vertelconcert en live improvisatie van Vlaams-Nederlandse duo’s. Laatste kans om te gaan kijken naar de studentenanimatiefilms tijdens HAFF, de voorstelling RE/turn en de Haarlemse Lente 2015! Dan weer rustig de tijd nemen voor de workshops schaduwtheater met Droomkoffer en de tentoonstelling Karakterkoppen.
Door deBuren op 3 mrt 2015
Tekst
Podium & muziek
BesteBuren

De maand maart barst van de evenementen!

Er is heel wat voor de muziekliefhebbers: maar liefst acht uitwisselingen in de vorm van de reeksen huiskamerconcerten Visite (Utrecht, Gent, Nijmegem, Antwerpen en nogmaals in Antwerpen) en Festival Club Canapé (Brussel, Rotterdam, Den Haag).
Het vertertelconcert DE WEG gaat in première in de Gentse Bijloke en speelt er nog een tweede avond.
Ten slotte spelen verschillende Vlaams-Nederlandse duo's live muziekimprovisatie tijdens Flipside Paradox in Eindhoven.

Laatste kans om te gaan kijken naar de vertoning van de studentenfilms tijdens het Holland Animation Film Festival in Utrecht en naar de theatervoorstelling RE/turn in Schiedam en Antwerpen! Ook het kunstenfestival Haarlemse Lente 2015 opent zijn jaarlijkse driedaagse.
En dan weer rustig de tijd nemen voor de workshops schaduwtheater met Droomkoffer (Rotterdam, nogmaals in Rotterdam en Uithoorn) en de grote tentoonstelling Karakterkoppen in het Gentse Museum Dr. Guislain.

 

Veel burenplezier!

 

Vertel het verder: