Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Sonic Soirée in de Brakke Grond

In het kader van BesteBuren besteden deBuren en de Brakke Grond in Amsterdam extra liefdevolle aandacht aan elkaar. Met Sonic Soirée gaat de BG elke maand op zoek naar die ene band die boven de Lage Landen uitsteekt. Van harde rock tot nerveuze jazz, van elektrosounds tot intieme songwriters: zij scouten voor jou en tonen je de mooiste Vlaamse en Nederlandse parels.
Door deBuren op 24 feb 2015
Nieuws
Podium & muziek
BesteBuren

Soldier's Heart © Marie WynantsIn het kader van BesteBuren besteden deBuren en de Brakke Grond in Amsterdam extra liefdevolle aandacht aan elkaar.

 

Met Sonic Soirée gaat de Brakke Grond elke maand op zoek naar die ene band die boven de Lage Landen uitsteekt. Breekt de muziek uit de kaders? Experimenteert ze erop los? Van harde rock tot nerveuze jazz, van elektrosounds tot intieme songwriters: zij scouten voor jou en tonen je de mooiste Vlaamse en Nederlandse parels.

Klarälven © Lieke Romeijn
Klarälven © Lieke Romeijn

Klarälven (NL) - Broeierige electro indiepop uit Amsterdam. Klarälven brengt veel drums, electronica met een luchtig spacey randje. Toch dansbaar en met een vergelijkbare onheilspellende sfeer als Austra en The XX.

Soldier's Heart (BE) - Het vijftal van Soldier's Heart brengt aanstekelijke dromerige Electronica. De band liet zich inspireren door bands als Beach house, Alt-J en the Knife, waardoor hun singles ‘African Fire' en ‘New Housie' insloegen als een bom. (foto bovenaan links © Marie Wynants)

Team William (BE) - Team William kwam in 2009 op de proppen met een onweerstaanbaar debuut. Na vijf jaar zijn ze terug met volle goesting om alvast te laten horen wat hun nieuwe album te bieden heeft. Verwacht Indie zoals ze moet zijn: scheurend gitaarwerk, een lieve broze stem en een flinke portie speelplezier.

>> Lees meer op brakkegrond.nl

 

Vertel het verder: