Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

MEN. de mening herzien (BOG.)

BOG. is de Vlaams-Nederlandse collectie van de theatermakers Lisa Verbelen, Judith de Joode, Benjamin Moen en Sanne Vanderbruggen. Met hun scherpe taal snijden ze dwars door de tijdgeest. In MEN. De mening herzien leggen ze hun vergrootglas op de menselijke mening en de mogelijkheid het met elkaar (on)eens te zijn. Van 28 oktober tot 30 oktober in de Brakke Grond.
Door deBuren op 21 okt 2014
Nieuws
Literatuur & taal

BOG. is de Vlaams-Nederlandse collectie van de theatermakers Lisa Verbelen, Judith de Joode, Benjamin Moen en Sanne Vanderbruggen. Voor hun eerste voorstelling BOG. (2013) wonnen ze de Jongtheaterprijs op Theater aan Zee én werden ze genomineerd voor de Taalunie Toneelschrijfprijs. Met hun scherpe taal snijden ze dwars door de tijdgeest. Herkenbaar theater over nu. In MEN. leggen ze hun vergrootglas op de menselijke mening, over wat men vindt. MEN. staat voor mensen, voor wat men vindt. MEN. onderzoekt de menselijke MENING.

BOG. was deze zomer te zien op Theater aan Zee in Oostende en gaat tot maart 2015 op tournee op meer dan 15 speelplekken in Vlaanderen en Nederland.

>> Speeldata: bogcollectie.com

>> Van 28 oktober tot 30 oktober in de Brakke Grond in Amsterdam

 

Van en met Judith de Joode, Benjamin Moen, Sanne Vanderbruggen en Lisa Verbelen | Eindregie Erik Whien | Dramaturgie Roos Euwe | Zakelijk Anne Baltus | Technisch ontwerp Emiel Rietvelt | Publiciteit Maaike van Putten | Decorbouw Marijn Versnel | Video advies Reynoud van de Molen
Coproductie De Brakke Grond, deBuren en d e t h e a t e r m a k e r

 

Binnen het project Grensverkeer ondersteunt de Brakke Grond – samen met Vlaams-Nederlands Huis deBuren, d e t h e a t e r m a k e r (Antwerpen) en Workspacebrussels – jonge podiumkunstenaars die met één been in Nederland en met één been in Vlaanderen staan. Lees meer »

Vertel het verder: