Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

UHasselt-prof Wim Vanhaverbeke brengt nieuw boek over 'open innovatie' uit - Grijze Cellen innoveert in Hasselt!

Vorige week bracht UHasselt-prof Wim Vanhaverbeke een nieuw boek over 'open innovatie' op de markt. Open Innovation: New Frontiers moet het academisch onderzoek rond open innovatie versterken en nóg beter afstemmen op de noden van de markt. Op 12 november geeft Wim Vanhaverbeke in Hasselt een lezing over de waarde van open innovatie en de rol van patenten in onze wetenschapsreeks Grijze Cellen.
Door deBuren op 21 okt 2014
Tekst
Literatuur & taal
Wetenschap & geschiedenis

Op donderdag 16 oktober brengt UHasselt-prof Wim Vanhaverbeke een nieuw boek over ‘open innovatie' op de markt. Open Innovation: New Frontiers moet het academisch onderzoek rond open innovatie versterken en nóg beter afstemmen op de noden van de markt.

'Academisch onderzoek is pas écht geslaagd als het ook buiten de universiteitsmuren een verschil maakt,' aldus professor Vanhaverbeke. Wim Vanhaverbeke, een wereldautoriteit op het vlak van open-innovatiemanagement en verbonden aan de faculteit Bedrijfseconomische wetenschappen, schreef het boek samen met Joel West en Henry Chesbrough, die de term 'open innovatie' in 2003 lanceerden.

Lees meer op uhasselt.be »

 

Op 12 november geeft Wim Vanhaverbeke in Hasselt een lezing over de waarde van open innovatie en de rol van patenten in onze wetenschapsreeks Grijze Cellen.

Lees meer over / reserveer voor de lezing Grijze Cellen innoveert in Hasselt! op woensdag 12 november »

 

 

Vertel het verder: