Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Met trots presenteert de Prijs voor de Jonge Kunstkritiek 2014 de mentoren

Essay: Oscar van den Boogaard | Recensie: Sandra Smallenburg | Visuele Kritiek: Inge Willems. Win jij een jaar lang persoonlijke begeleiding van één van deze drie mentoren? Stuur voor 12.09 september je tekst of filmpje in! De Prijs voor de Jonge Kunstkritiek 2014 zal op 11 december 2014 worden uitgereikt in het Stedelijk Museum Amsterdam.
Door deBuren op 4 sep 2014
Nieuws
Media

*Essay: Oscar van den Boogaard (schrijver)
*Recensie: Sandra Smallenburg (kunstredacteur bij NRC Handelsblad)
*Visuele Kritiek: Inge Willems (item- en reportagemaker, ontwikkelaar van transmediaprojecten, schrijver)

Win jij een jaar lang persoonlijke begeleiding van één van deze drie mentoren? Stuur voor 12 september je tekst of filmpje in! De Prijs voor de Jonge Kunstkritiek 2014 zal op 11 december 2014 worden uitgereikt in het Stedelijk Museum Amsterdam.

De Prijs voor de Jonge Kunstkritiek 2014
is een initiatief van Het Mondriaan Fonds, het Stedelijk Museum, de Appel arts centre, Witte de With Center for Contemporary Art, STUK Kunstencentrum en Vlaams-Nederlands Huis deBuren en bedoeld voor talent onder de 35 jaar. Met deze prijs zetten de samenwerkende instellingen zich in om de discussie over en de productie van kunstkritiek en kunstjournalistiek in het Nederlands-Vlaams taalgebied te bevorderen en te vernieuwen.

Vertel het verder: