Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Reisbureau deBuren

Laat je deze zomer meevoeren naar verrassende steden via citybooks.eu. Geïnspireerd door een verblijf in steden als Jakarta, Lissabon, Stellenbosch, of Hasselt en Genk maakten internationale auteurs een stadsportret. Last van keuzestress? Hou deze zomer facebook in het oog voor Reisbureau deBuren: iedere week stelt een collega van deBuren zijn of haar favoriete citybooksbestemming aan je voor. Lees en luister mee de wereld rond, zonder je te verplaatsen. Meer citybooksnieuws hier.
Door deBuren op 25 jun 2014
Tekst
Literatuur & taal
citybooks

Laat je deze zomer in woord en beeld meevoeren naar verrassende steden via de stadsportretten van citybooks. Internationale auteurs en kunstenaars schrijven een verhaal, essay of reeks gedichten geïnspireerd door hun verblijf in steden als Jakarta, Lissabon, Stellenbosch, of, dichter bij huis, Hasselt en Genk. We geven een greep uit wat er nieuw te ontdekken valt op citybooks.eu.

Last van keuzestress? Hou de deze zomer facebook in het oog voor Reisbureau deBuren: iedere week stelt een collega van deBuren zijn of haar favoriete citybooksbestemming aan je voor. Lees en luister mee de wereld rond, zonder je te verplaatsen.

© Maria Fialho | citybooks Lissabon
© Maria Fialho | citybooks Lissabon

Vertel het verder: