Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Politici en kunstenaars: Onder 4 Ogen op Klara

Cultuurradio Klara neemt Onder 4 Ogen als uitgangspunt om in de laatste week voor de verkiezingen de impressies van de politici te spiegelen aan die van de kunstenaars. In het ochtendprogramma Espresso komen vanaf 19 mei vier gespreksduo's aan bod: Jan Peumans en Simon Allemeersch, Freya Van den Bossche en Koen Vanmechelen, Bart Somers en Peter Verhelst, en Koen Geens en Anne Teresa De Keersmaeker.
Door deBuren op 14 mei 2014
Nieuws
Politiek & samenleving

Cultuurradio Klara neemt Onder 4 Ogen als uitgangspunt om in de laatste week voor de verkiezingen de impressies van de politici te spiegelen aan die van de kunstenaars. In het ochtendprogramma Espresso komen vanaf 19 mei vier gespreksduo's aan bod: Jan Peumans (N-VA) en theatermaker Simon Allemeersch, Freya Van den Bossche (sp.a) en Koen Vanmechelen (beeldend kunstenaar), Bart Somers (open vld) en Peter Verhelst (schrijver en theatermaker), en Koen Geens (CD&V) en Anne Teresa De Keersmaeker (danseres en choreografe).

Vanaf vandaag kunt ook de ontmoeting tussen Hendrik Bogaert (CD&V) en Arne Deforce (muzikant en componist) hier bekijken. We drijven het tempo verder op tot 25 mei!

Hendrik Bogaert & Arne Deforce - Onder 4 Ogen from deBuren on Vimeo.

Vertel het verder: