Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Gemist? Dave Sinardet en Arjo Klamer over de Europese verkiezingen

'Misschien zou België een laboratorium kunnen zijn voor Europa.' In zijn lezing trok Dave Sinardet heel wat parallellen tussen de EU en België. Beluister de podcast. ♦ Eurocriticus Arjo Klamer legde bij deBuren uit waarom de euro alsnog ten onder zal gaan en deed een voorstel voor een revolutionair alternatief monetair systeem.  Beluister hier de podcast.
Door deBuren op 14 mei 2014
Podcast
Politiek & samenleving
Economie

'Misschien zou België een laboratorium kunnen zijn voor Europa.' In zijn lezing trok Dave Sinardet heel wat parallellen tussen de EU en België. Hoe creëren we een meer Europese, meer federale publieke sfeer? Beluister de podcast.

Het hoogtepunt van de eurocrisis lijkt voorbij, maar dat is slechts schijn. Dat is althans de stelling van de bekende Nederlandse eurocriticus en hoogleraar economie Arjo Klamer, die op 23 april te gast was bij deBuren. Tijdens zijn korte lezing en het daarop volgende gesprek met Ulko Jonker, Brussels correspondent van Het Financieele Dagblad, legde Klamer uit waarom de euro alsnog ten onder zal gaan en deed hij een voorstel voor een revolutionair alternatief monetair systeem. Beluister hier de podcast.

Vertel het verder: