Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

VIDEO: Criticus en dichter

De presentatie van het Land Art-nummer van DW B in Perdu was een prachtige avond met veel poëzie, kritische interventies, interviews en een panelgesprek. De filmpjes met kritisch-poëtische voordrachten van Jeroen Dera, Arno Van Vlierberghe, Jeroen van Rooij, Laurens Ham en Kila van der Starre zijn nu te bekijken!
Door deBuren op 15 apr 2014
Video
Literatuur & taal

De presentatie van het Land Art-nummer van DW B in Perdu was een prachtige avond met veel poëzie, kritische interventies, interviews en een panelgesprek. Dichters en critici van dienst waren Astrid Lampe, Arno Van Vlierberghe, Patrick Bassant, Jeroen Dera, Jeroen van Rooij, Kila van der Starre, Laurens Ham, Rozalie Hirs, Paul Bogaers, Frank Keizer, Martijn den Ouden, Arnoud Rigter, Peter Smink en Jaap Blonk. Presentator was Willem Bongers-Dek.

Bekijk de filmpjes met kritische, poëtische voordrachten door Jeroen Dera, Arno Van Vlieberghe, Laurens Ham, Kila van der Starre en Jeroen van Rooij. De gehele avond werd gefilmd door Dorian Robert (HKU) als voorproefje van vernieuwende poëziekritiek. Goos van den Berg was geluidsman. Het videoverslag werd op 14 maart getoond bij deBuren tijdens de presentatie van LAK: Labo Actuele Kunstkritiek.

Vertel het verder: