Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Luister naar De Lastige Liefde & andere mooie radio

De luisteravonden De Lastige Liefde in Antwerpen en Amsterdam waren een groot succes. Meer dan honderdvijftig mensen namen de tijd om in het duister te luisteren naar mooie radio. De radiodocumentaires zijn nu online te beluisteren. Op 13 april is er druk, druk, druk, een nieuwe luisteravond in de Brakke Grond over werken, arbeid en de kunst van het nietsdoen.
Door deBuren op 27 mrt 2014
Nieuws
Podium & muziek

De luisteravonden De Lastige Liefde08.02 Antwerpen & 14.02 Amsterdam – waren een groot succes. Meer dan honderdvijftig mensen namen de tijd om in het duister te luisteren naar mooie radio. De radiodocumentaires zijn nu online te beluisteren:


 

Steeds meer mensen ontdekken dat het leuk is om samen met anderen in het donker naar radio te luisteren. Steeds meer mensen ontdekken zo ook dat er op audiogebied meer te beleven is dan nieuwsradio en plaatjes draaien. 'Luisteravonden (kunnen) de broodnodige vernieuwing van het radiogenre betekenen' stelde Maartje Smits op hard//hoofd.

Ook in Londen, Antwerpen en Australië worden luisteravonden georganiseerd, door het collectief In The Dark. Afgelopen jaar besloten Grenzeloos Geluid en In The Dark Antwerpen – Maartje Duin, Tjitske Mussche & Katharina Smets – de handen ineen te slaan. Nederlandse en Vlaamse radiomakers, professionals en amateurs, deden in oktober 2013 mee aan de radiowedstrijd Korte Golf. In 2014 wordt de samenwerking met In the Dark Antwerpen voortgezet, met steun van Vlaams-Nederlands Huis deBuren en de Brakke Grond.

 

Op 13 april is er druk, druk, druk een nieuwe luisteravond over werken, arbeid en de kunst van het nietsdoen.

 

 

Foto De Lastige Liefde © Ka Wing Falkena
Foto In the dark © Olmo Peeters
druk, druk, druk © Mayken Craenen

Vertel het verder: