Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Zondag op de radio: liefde en vriendschap zonder woorden

Aanstaande zondag wordt op Holland Doc Radio de radiodocumentaire uitgezonden die Katharina Smets maakte tijdens de Parijsresidentie van deBuren in Biermans-Lapôtre, in de zomer van 2013. De documentaire is getiteld Senza Parole (‘zonder woorden’) en gaat over liefde en vriendschap in Parijs. Een gieter en een stippen tekenende vrouw spelen prominente rollen. Ook naar Parijs?
Door deBuren op 12 feb 2014
Nieuws
Podium & muziek
Schrijfresidentie Parijs

katharina smets © marianne hommersomAanstaande zondag wordt op Holland Doc Radio de radiodocumentaire uitgezonden die Katharina Smets maakte tijdens de Parijsresidentie van deBuren in Biermans-Lapôtre, in de zomer van 2013. De documentaire is getiteld Senza Parole (‘zonder woorden’) en gaat over liefde en vriendschap in Parijs. Een gieter en een stippen tekenende vrouw spelen prominente rollen.

Tussen 21:00 en 22:00 uur is de documentaire te beluisteren op Radio 1 van de NTR/VPRO. Hier vindt u meer informatie over de uitzending.

Benieuwd naar ander werk van Katharina Smets? Ze maakte in Parijs nog een andere documentaire, over het griezelige Musée Dupuytren. U kunt hem hier terugluisteren. Ook organiseert Smets luisteravonden, In The Dark. De eerstvolgende editie vindt komende vrijdag plaats in de Brakke Grond te Amsterdam.

Ook naar Parijs?
Enthousiast geworden over het residentieproject van deBuren in Parijs? Ook in de zomer van 2014 zullen we opnieuw met een twintigtal jonge makers naar de Franse grootstad vertrekken! Hier is meer informatie te vinden over de aanmeldingsprocedure en de precieze toelatingseisen.

 

 

 

Vertel het verder: