Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

U heeft iets te verbergen

U heeft iets te verbergen. Dat is onder meer de boodschap dinsdag 21 januari tijdens de eerste editie van 'Aan de knoppen': De netwerksamenleving: De impact van technologie op de informatiesamenleving. Weten we genoeg van de technologie waardoor we vandaag worden omringd, om de juiste keuzes te kunnen maken? En wie zitten er eigenlijk aan de knoppen? Te gast: Maurits Martijn (De Correspondent), Stef van Grieken (Hack de Overheid) Gespreksleider: Marietje Schaake (Europarlementariƫr voor D66). Hier alvast een artikel door Maurits Martijn; hij legt uit waarom u iets te verbergen heeft...
Door deBuren op 17 jan 2014
Nieuws
Wetenschap & geschiedenis

Beeld: (Untitled 2007), Popel CoumouU heeft iets te verbergen. Dat is onder meer de boodschap dinsdag 21 januari tijdens de eerste editie van 'Aan de knoppen': De netwerksamenleving: De impact van technologie op de informatiesamenleving.

Weten we genoeg van de technologie waardoor we vandaag worden omringd, om de juiste keuzes te kunnen maken? En wie zitten er eigenlijk aan de knoppen?

Te gast: Maurits Martijn (De Correspondent), Stef van Grieken (Hack de Overheid) Gespreksleider: Marietje Schaake (Europarlementariër voor D66)

Lees alvast dit artikel door Maurits Martijn; hij legt uit waarom u iets te verbergen heeft...
Nee, je hebt wél iets te verbergen, door Maurits Martijn, De Correspondent, 2013


Beeld: (Untitled 2007), Popel Coumou

Vertel het verder: