Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Bessst Nieuwjaarsontmoeting op 16 januari in Muntpunt

Op donderdag 16 januari om 14:30 organiseert bessst een nieuwjaarsontmoeting in Muntpunt. Gastvrouw Betty Mellaerts gaat in gesprek met diverse betrokkenen bij de stiltebeweging in Brussel, o.m. Citizenne, Muntpunt, Trage Wegen, deBuren, Waerbeke en staatssecretaris Bruno De Lille. Wat zijn de kansen en mogelijkheden voor meer stilte- en rustbeleving in een stedelijke omgeving? Gastmuzikant is accordeonvirtuoos Tuur Florizoone. Afsluitend is er een drink. Aanmelden graag vóór maandag 13 januari via info@bessst.be.
Door deBuren op 7 jan 2014
Nieuws
Politiek & samenleving
Wetenschap & geschiedenis

Op donderdag 16 januari om 14:30 organiseert bessst een nieuwjaarsontmoeting in Muntpunt (in het Literair Salon tot 17:00). Gastvrouw Betty Mellaerts gaat in gesprek met diverse betrokkenen bij de stiltebeweging in Brussel, o.m. Citizenne, Muntpunt, Trage Wegen, deBuren, Waerbeke en staatssecretaris Bruno De Lille. Wat zijn de eigentijdse kansen en mogelijkheden voor meer stilte- en rustbeleving in een stedelijke omgeving? Afsluitend is er een drink. Gastmuzikant is accordeonvirtuoos Tuur Florizoone.

Acties die stilte, vertraging en kwaliteitsvolle aandacht bevorderen oogsten vandaag almaar meer belangstelling. Sinds 2001 ijvert de sociaal-culturele beweging WAERBEKE voor de waarde van stilte, rust en ruimte in onze samenleving. Met bessst, een praktijkgemeenschap voor Brussel, erfgoed en stilte ging WAERBEKE de jongste jaren in de hoofdstad een extra uitdaging aan. Vanaf januari neemt VORMINGPLUS CITIZENNE het bessst initiatief van WAERBEKE over. Deze Brusselse organisatie voor volwassenenvorming zal bessst voortaan trekken en verder integreren in de grootstedelijke context. CITIZENNE kreeg onlangs nog de Vlaamse Cultuurprijs voor Sociaal-Cultureel Werk 2013 toegekend.

De bessst nieuwjaarstoost is een uitgelezen moment om kennis te maken of bij te praten en om inspirerende plannen met elkaar te delen.

Dank voor uw aanmelding voor deze ontmoeting in Muntpunt vóór maandag 13 januari via info@bessst.be.

Vertel het verder: