Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Superdiversiteit: Maurice Crul en Wouter Van Besien in gesprek

Overal ter wereld worden grote steden superdivers. Auteur en hoogleraar Onderwijs en Diversiteit, Maurice Crul (VU Amsterdam) stelt op 14 november zijn boek 'Superdiversiteit. Een nieuwe visie op integratie' voor en gaat in gesprek met partijvoorzitter van Groen, Wouter Van Besien, onder leiding van Meryem Kanmaz. WIN HET BOEK!
Door deBuren op 30 okt 2013
Nieuws
Politiek & samenleving

Overal ter wereld worden grote steden superdivers. De vroegere ‘autochtonen' maken steeds meer een minderheid uit en de 'allochtoon' is zowel de werkloze schoolverlater als de hoogopgeleide professional. Samen vormen zij de stad van nu.

Auteur en hoogleraar Onderwijs en Diversiteit, Maurice Crul (VU Amsterdam) stelt op donderdag 14 november zijn boek Superdiversiteit. Een nieuwe visie op integratie voor en gaat onder leiding van diversiteitexperte Meryem Kanmaz in gesprek met de partijvoorzitter van Groen, Wouter Van Besien. Lees meer en reserveer »

 

!!! WIN !!!

deBuren geeft een exemplaar weg van Superdiversiteit. Een nieuwe visie op integratie. Stuur voor 12 november een mailtje met de titel 'Superdiversiteit' naar info@deburen.eu en ontvang uw exemplaar tijdens de lezing op 14 november bij deBuren.

 

Vertel het verder: