Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Herbeleef en win: Bas Heijne over Louis Couperus

Onlangs was Bas Heijne in Brussel om te spreken over zijn nieuwe boek 'Angst en schoonheid. Louis Couperus, de mystiek der zichtbare dingen'. In dat boek blaast Heijne het stof weg dat zich ten onrechte verzamelt heeft op het tijdloze oeuvre van een veelzijdig auteur. In de Nederlandse ambassade sprak hij eerst over zijn boek, vervolgens werd hij geïnterviewd door Gudrun De Geyter (Klara). Het grootste deel van dat gesprek kunt u beluisteren via deze podcast. WIN | Onder luisteraars die het antwoord weten op de prijsvraag verloten we het boek van Heijne.
Door deBuren op 29 okt 2013
Podcast
Literatuur & taal

Op woensdagavond 9 oktober was Bas Heijne in Brussel om te spreken over zijn nieuwe boek Angst en schoonheid. Louis Couperus, de mystiek der zichtbare dingen. In dat boek blaast Heijne het stof weg dat zich ten onrechte verzamelt heeft op het tijdloze oeuvre van een veelzijdig auteur, wiens werk het verdient ook na de middelbare school nog gelezen te worden.

In de Nederlandse ambassade sprak hij eerst over zijn boek, vervolgens werd hij geïnterviewd door Gudrun De Geyter (Klara). Het grootste deel van dat gesprek kunt u beluisteren via deze podcast.

 

!!! WIN !!!

Onder luisteraars die het antwoord weten op de vraag 'in welke Indonesische plaats staat ook nu nog het residentshuis dat een rol speelt in De Stille Kracht?' wordt het boek van Heijne verloot. Mail het antwoord voor 11 november naar info@deburen.eu.

 

>> (Her)beluister de podcast

 

Vertel het verder: