Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Beste Vlamingen, tip van de week: ontdek Mondo Leone

In Nederland kennen ze hem al een hele tijd en wordt hij massaal gevolgd: muzikant en filmmaker Leon Giesen (Mondo Leone) is het goud van Hitler op het spoor, aan de hand van aanwijzingen op een partituur. Omdat deBuren Mondo Leone prachtig documentair theater vindt kochten we enkele schatkaartjes die we uitdelen aan ons publiek. U kunt u ermee naar de muziekvoorstelling in Utrecht (waarschijnlijk op 24.11). Op 16 januari 2014 staat de voorstelling op de planken bij deBuren in Brussel!
Door deBuren op 25 okt 2013
Nieuws
Podium & muziek

In Nederland kennen ze hem al een hele tijd en wordt hij massaal gevolgd: muzikant en filmmaker Leon Giesen is het goud van Hitler op het spoor in Duitsland, aan de hand van aanwijzingen op een oude Duitse partituur. Hij zette een massale crowdfundingactie op en oogste een onverwacht groot succes daarmee.


Leon is net terug uit Beieren waar hij samen met geologen in de grond mocht boren. Voorlopig zonder schat, maar mét interessante bevindingen. Als u dat wil, dan kan u zijn zoektocht mee ondersteunen door hier een 'schatkaartje' (50 euro) te kopen. 'Schatkaarthouders' worden via nieuwsberichten op de hoogte gehouden en krijgen na afloop het hele verhaal met film en live muziek te horen.

Omdat deBuren Mondo Leone prachtig documentair theater vindt, kochten we enkele schatkaartjes en delen we die tot 31 oktober uit aan ons publiek. U kunt u ermee naar de muziekvoorstelling in Utrecht (datum nog te bepalen) en/of op 16 januari 2014 staat de voorstelling op de planken bij deBuren in Brussel!

 

!!! WIN !!!
Reageer uiterlijk op 31 oktober 2013 via de reageerknop hieronder op de volgende vraag en win een van de schatkaartjes. Wie of wat is voor u de grootste schat en waarom?

 

Hoe klinkt Mondo Leone?

 


Beluister het interview met Mondo Leone op Radio 1 en bekijk De Wereld draait Door:

 

Vertel het verder: