Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

'1001 vrouwen' genomineerd voor de Libris Geschiedenis Prijs

'1001 Vrouwen uit de Nederlandse Geschiedenis' is één van de 5 genomineerde boeken voor de Libris Geschiedenis Prijs. Uitstekende aanleiding voor deBuren om op dinsdag 22 oktober een avond te organiseren rond dit rijk geïllustreerde biografische werk. Redacteur en historica Els Kloek gaat in gesprek met historicus Henk Desmaele (UA, voorzitter Archiefcentrum voor Vrouwengeschiedenis). Klik hier voor meer info en om te reserveren!
Door deBuren op 2 okt 2013
Nieuws
Politiek & samenleving

1001 Vrouwen uit de Nederlandse Geschiedenis is één van de 5 genomineerde boeken voor de Libris Geschiedenis Prijs. Uitstekende aanleiding voor deBuren om op dinsdag 22 oktober een avond te organiseren rond dit rijk geïllustreerde biografische werk. Redacteur en historica Els Kloek gaat in gesprek met historicus Henk Desmaele (UA, voorzitter Archiefcentrum voor Vrouwengeschiedenis). Klik hier voor meer info en om te reserveren!

De Libris Geschiedenis Prijs wordt op 20 oktober uitgereikt door juryvoorzitter Nout Wellink tijdens het tweede uur van een speciale live-uitzending van het radioprogramma OVT, tussen 10:00 en 12:00 uur op Radio 1 (NL). De winnaar is vervolgens ook te gast bij Kunststof TV om 18:05 op Nederland 2. 

Afgelopen zondag was Els Kloek te gast bij OVT. Luister hier naar de uitzending (vanaf 13:15).

Vertel het verder: