Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Gerard Mortier brengt State of the EU in Vlaams Parlement

Naar aanleiding van de Dag van Europa kunt u op 8 mei in het Vlaams Parlement naar de 'State of the European Union' gaan luisteren, een lezing over de Europese integratie door een vooraanstaande Europa-watcher. Dit jaar geeft Gerard Mortier, artistiek directeur van het Teatro Real in Madrid, zijn visie over de toekomst van de EU.  'Geef Don Juan en Faust een kans', zegt hij. Een initiatief van Ryckevelde vzw, het  Vlaams Parlement en het Vlaams-Europees Verbindingsagentschap (VLEVA).
Door deBuren op 30 apr 2013
Nieuws
Politiek & samenleving

Naar aanleiding van de Dag van Europa kunt u op 8 mei in het Vlaams Parlement naar de 'State of the European Union' gaan luisteren, een lezing over de Europese integratie door een vooraanstaande Europa-watcher. Dit jaar geeft Gerard Mortier, artistiek directeur van het Teatro Real in Madrid, zijn visie over de toekomst van de EU.  'Geef Don Juan en Faust een kans', zegt hij.
Een initiatief van Ryckevelde vzw, het  Vlaams Parlement en het Vlaams-Europees Verbindingsagentschap (VLEVA). Alle info - Klik hier om de online uitnodiging te downloaden.

Vertel het verder: