Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

deBuren kleurt oranje in verband met kroning Willem-Alexander

In de aanloop naar de kroning van prins Willem-Alexander kleurt de website van het Vlaams-Nederlands Huis deBuren vanaf volgende week oranje. De directeur van deBuren Dorian van der Brempt schrijft een persoonlijke brief aan de bijna-koning en zijn moeder, nu nog de koningin van het Koninkrijk der Nederlanden. In afwachting van de grote dag maken we een mooie compilatie van beelden en programma's uit ons archief. Bereid u dus voor op beelden van Beatrix bij deBuren, herinneringen aan Hollandse dropkoorts in hartje Brussel, en nog veel meer. Ook het logo van deBuren krijgt een tijdelijk Oranje-accent. Breng op 30 april dus zeker een bezoekje aan onze website en Facebook pagina en duik in onze speciale Hollandse Herbeleef-aflevering!
Door deBuren op 23 apr 2013
Nieuws
Politiek & samenleving

In de aanloop naar de kroning van prins Willem-Alexander kleurt de website van het Vlaams-Nederlands Huis deBuren vanaf volgende week oranje. De directeur van deBuren Dorian van der Brempt schrijft een persoonlijke brief aan de bijna-koning en zijn moeder, nu nog de koningin van het Koninkrijk der Nederlanden. 

In afwachting van de grote dag maken we een mooie compilatie van beelden en programma's uit ons archief. Bereid u dus voor op beelden van Beatrix bij deBuren, herinneringen aan Hollandse dropkoorts in hartje Brussel, en nog veel meer. Ook het logo van deBuren krijgt een tijdelijk Oranje-accent.

Breng op 30 april dus zeker een bezoekje aan onze website en Facebook pagina en duik in onze speciale Hollandse Herbeleef-aflevering!

Vertel het verder: