Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Trage Post: de vijf prijswinnende brieven

Afgelopen zondag vond er in Passa Porta een feestelijk middagprogramma plaats ter afsluiting van onze brievenwedstrijd Trage Post. Meer dan 150 grootouders schreven trage brieven aan hun kleinkinderen: brieven van nu die over 18 jaar worden bezorgd. De vijf winnende brieven werden voorgelezen, Gudrun De Geyter sprak met Hugo de Ridder over zijn 'Brief aan mijn kleinkinderen' en Jan Hautekiet las een brief aan zijn drie kleinzonen voor. TV Brussel maakte een mooie reportage over deze middag. Lees hier welke vijf kleinkinderen in 2030 een trage brief krijgen van een bekende auteur!
Door deBuren op 23 apr 2013
Nieuws
Literatuur & taal

Afgelopen zondag vond er in Passa Porta een feestelijk middagprogramma plaats ter afsluiting van onze brievenwedstrijd Trage Post. Meer dan 150 grootouders schreven trage brieven aan hun kleinkinderen: brieven van nu die over 18 jaar worden bezorgd. De vijf winnende brieven werden voorgelezen, Gudrun De Geyter sprak met Hugo de Ridder over zijn Brief aan mijn kleinkinderen en Jan Hautekiet las een brief aan zijn drie kleinzonen voor. TV Brussel maakte een mooie reportage over deze middag. Lees hier welke vijf kleinkinderen in 2030 een trage brief krijgen van een bekende auteur!

De vijf prijswinnende brieven zijn:

  • Trage Post: Dag Jinte van Annemie Degraeve.
    Haar kleindochter Jinte krijgt in 2030 een trage brief van Saskia de Coster.
  • Trage Post: Lieve Esther van Micheline Verscheure.
    Haar kleindochter Esther krijgt in 2030 een trage brief van Stefan Hertmans.
  • Trage Post: Lieve Kas. Naast de brief van zijn grootvader krijgt Kas in 2030 een trage brief van Hugo Brandt Corstius.

 

Vertel het verder: