Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

deBuren feliciteert het VAi

Afgelopen weekend werd bekend dat het 'Architectuurboek Vlaanderen N°10: Radicale gemeenplaatsen – Europese architectuur uit Vlaanderen' verkozen is als een van de Best Verzorgde Boeken 2012 en wordt ingezonden voor de verkiezing van de Schönste Bücher aus aller Welt in Leizpig. Op 9 april organiseert deBuren rondom dit boek samen met het VAi de avond Superflemish! met onder andere Christiaan Weijts.
Door deBuren op 26 feb 2013
Nieuws
Literatuur & taal

Afgelopen weekend werd bekend dat het 'Architectuurboek Vlaanderen N°10: Radicale gemeenplaatsen – Europese architectuur uit Vlaanderen' verkozen is als een van de Best Verzorgde Boeken 2012 en wordt ingezonden voor de verkiezing van de Schönste Bücher aus aller Welt in Leizpig. Op 9 april organiseert deBuren rondom dit boek samen met het VAI de avond Superflemish! met onder andere Christiaan Weijts.

Het Architectuurboek Vlaanderen N°10: Radicale gemeenplaatsen – Europese architectuur uit Vlaanderen maakt een Grand Tour langs Europese steden. Ditmaal worden de deuren naar Nederland wagenwijd opengezet. Schrijver Christiaan Weijts houdt een lezing en gaat onder leiding van Christoph Grafe (VAi) in debat met Roel Griffioen (VU, Kunstlicht) en Gideon Boie (BAVO). Hoofdvraag: is Vlaanderen een architectonisch walhalla voor Nederlanders geworden?

Vertel het verder: