Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Lees Boon (voor)!

Op zondag 7 oktober sluiten Passa Porta, deBuren en Cobra.be het Boonjaar 2012 feestelijk af met De Grote Boonmarathon in de Brusselse KVS. Bekende en onbekende lezers, kunstenaars en schrijvers brengen hulde aan Louis Paul Boon en lezen een hele middag en avond voor uit zijn omvangrijke oeuvre. Wilt u ook graag een fragment uit uw favoriete Boonboek komen voorlezen? Stuur dan een mail naar info@passaporta.be.
Door deBuren op 19 jun 2012
Nieuws
Literatuur & taal

Op zondag 7 oktober sluiten Passa Porta, deBuren en Cobra.be het Boonjaar 2012 feestelijk af met De Grote Boonmarathon in de Brusselse KVS. Bekende en onbekende lezers, kunstenaars en schrijvers brengen hulde aan Louis Paul Boon en lezen een hele middag en avond voor uit zijn omvangrijke oeuvre. Overdag volgen de lezers van uur tot uur de verschillende isten die Boon was: Artist, Anarchist, Humorist, Moralist, Pessimist en Viezentist. Cobra.be zendt dit evenement integraal uit via livestreaming.

Wilt u ook graag een fragment uit uw favoriete Boonboek komen voorlezen? Stuur dan een mail naar info@passaporta.be, schrijf ‘Boonmarathon' in de onderwerpregel en laat ons weten welk fragment u wilt lezen, waarom en binnen welk thema. Anderstalige lezers zijn eveneens welkom, dus vermeld ook de taal waarin u voorleest. Vanaf eind augustus kiezen we de lezers en krijgt u bericht over uw deelname.

De Grote Boonmarathon is een initiatief van internationaal literatuurhuis Passa Porta, in coproductie met Vlaams-Nederlands huis deBuren, Cobra.be en Stad Aalst. Met dank aan KVS.

Vertel het verder: