Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Xena, the Warrior Princess wint publieksprijs Heldenwedstrijd

deBuren, Coördinatie Erfgoeddag en Erfgoedcel Brussel hebben op 15 april 2012 om middernacht de Heldenwedstrijd afgesloten. 43 mensen hebben in de loop van de voorbije maanden hun held ingestuurd, waarvoor heel veel oprechte dank! In de eerste weken van april werd er volop gestemd. Op de Facebookpagina van de wedstrijd werden er bijna 700 stemmen geteld! Uit onze telling bleek dat de held 'Xena, the Warrior Princess' bij het afsluiten de meeste, namelijk 129 stemmen had verzameld. De organisatoren willen de inzender, Jana Kerremans, van harte feliciteren met de publieksprijs. Zij wint een heldenboekenpakket. Veel leesplezier!
Door deBuren op 16 apr 2012
Nieuws
Literatuur & taal

deBuren, Coördinatie Erfgoeddag en Erfgoedcel Brussel hebben op 15 april 2012 om middernacht de Heldenwedstrijd afgesloten. 43 mensen hebben in de loop van de voorbije maanden hun held ingestuurd, waarvoor heel veel oprechte dank! In de eerste weken van april werd er volop gestemd. Op de Facebookpagina van de wedstrijd werden er bijna 700 stemmen geteld! Uit onze telling bleek dat de held Xena, the Warrior Princess bij het afsluiten de meeste, namelijk 129 stemmen had verzameld. De organisatoren willen de inzender, Jana Kerremans, van harte feliciteren met de publieksprijs. Zij wint een heldenboekenpakket. Veel leesplezier!

De medewerkers van deBuren hebben ondertussen ook de winnaar van de juryprijs bepaald. De inzender wint een op maat geschreven heldendicht van Saskia de Coster en een geldprijs van € 200. De winnaar wordt tijdens het heldenprogramma op 17 april 2012 bekend gemaakt. Nog even geduld dus...

Van harte gefeliciteerd aan beide winnaars!

Vertel het verder: