Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Tom Lanoye over 'Heldere hemel'

Afgelopen zondag leende Philip Heylen, Antwerps schepen van cultuur, Tom Lanoye officieel uit aan Nederland. In het kader van de Boekenweek en de Literaire Lente, droegen hij en twaalf acteurs in de trein van Antwerpen naar Amsterdam voor uit 'Heldere hemel'. In dit filmpje vertelt Lanoye over dit Boekenweekgeschenk, over waarheid en verdichting en over het wrede lot.
Door deBuren op 21 mrt 2012
Video
Literatuur & taal

Afgelopen zondag leende Philip Heylen, Antwerps schepen van cultuur, Tom Lanoye officieel uit aan Nederland. In het kader van de Boekenweek en de Literaire Lente, droegen hij en twaalf acteurs, op uitnodiging van deBuren, in de trein van Antwerpen naar Amsterdam voor uit Heldere hemel. In dit filmpje vertelt Lanoye over dit Boekenweekgeschenk, over waarheid en verdichting en over het wrede lot.

Tom Lanoye over zijn Boekenweekgeschenk 'Heldere hemel' from deBuren on Vimeo.Een productie van Stephane Kaas en Emmie Kollau in opdracht van deBuren en in samenwerking met CPNB, Boek.be, NS Hispeed, d e t h e a t e r m a k e r, De Brakke Grond en Antwerpen Boekenstad in het kader van de Boekenweek en de Literaire Lente 2012.

Vertel het verder: