Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Breng nog tot 31 maart hulde aan uw held!

Stuur ons jouw held of heldin, nog t/m zaterdag 31 maart en schrijf mee aan deze heroïsche geschiedenis. Guirlandes, een gedicht, boeken en ander fraais worden dan misschien uw deel! Er is ook een publieksprijs: van 1 tot en met 15 april kiest u zelf uw favoriete inzending via de Facebook-pagina van Erfgoeddag. Ook benieuwd naar de andere inzendingen? Bekijk de inzendingen hier.
Door deBuren op 27 mrt 2012
Oproep
Politiek & samenleving

U kunt nog t/m 31 maart uw held of heldin inzenden! Met uw deelname maakt u kans op een geldprijs van 200 euro en een op maat van uw held(in) geschreven heldendicht van Saskia de Coster! Ook benieuwd naar de andere inzendingen? Bekijk de inzendingen hier.

Op dinsdag 17 april wordt de prijs feestelijk uitgereikt door Saskia de Coster. Een kritisch panel met  Dan Hassler-Forest (UvA),  Bruno De Wever (UGent) en Elma Drayer (Trouw, Vrij Nederland, Verwende prinsesjes) neemt onder leiding van Sven Speybrouck een kijkje achter de schermen van het heldendom. Welke onderliggende processen zijn er aan het werk? Welke doelen dient de held? Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vertel het verder: