Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

'Het huis van de moskee' van Kader Abdolah op de planken

Gisteren ging in het Nederlandse Houten de theatervoorstelling 'Het huis van de moskee' in première, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Kader Abdolah, die voor deBuren het Radioboek Vergeten liedjes schreef.
Door deBuren op 16 jun 2009
Nieuws

Gisteren ging in het Nederlandse Houten de theatervoorstelling Het huis van de moskee in première, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Kader Abdolah, die voor deBuren het Radioboek Vergeten liedjes schreef. Het stuk is een productie van Muziektheaterproducties Beer.

Van Het huis van de moskee (2005) gingen inmiddels al meer dan 170.000 exemplaren over de toonbank. In het voorjaar van 2008 verschijnt bij Uitgeverij De Geus het nieuwe boek van Kader Abdolah, De Koran van de boodschapper, een eigenzinnige 'vertaling' van de 114 soera's die de Koran rijk is, gecombineerd met het levensverhaal van de profeet Mohammed.

De theatervoorstelling van Het huis van de moskee is zowel in Nederland als Vlaanderen te zien. Meer informatie en de speellijst vindt u op www.muziektheaterproducties.nl

Het Radioboek van Kader Abdolah kan u beluisteren op www.radioboeken.eu.

 

 

 

 

Vertel het verder: